Konferenslokal i Hovmantorp några mil utanför Växjö 

Letar du efter en optimal konferenslokal i Hovmantorp? Hovmantorps Folkets Hus erbjuder en perfekt konferenslokal när du ska samla kollegorna i Hovmantorp och Växjö med omnejd! Kanske är det dags att arrangera en oförglömlig konferens som ser till att kombinera nytta med nöje. Vi erhåller allt du behöver. Naturligtvis ger vi gärna rekommendationer hur ni kan gestalta tillfället på bästa sätt.  

En konferenslokal – många möjligheter

Planerar du att anordna en hel- eller halvdagskonferens i Hovmantorp strax utanför Växjö? Vi tillhandahåller det du söker, vår lokal är bland annat utrustad med projektor, whiteboard och Wifi, hör av dig om du behöver mer specifik information eller har funderingar i allmänhet.   

Skräddarsy din konferens! 

Vi på Hovmantorps Folkets Hus är medvetna om att det krävs rätt konferenslokal för att lyckas optimalt med din tillställning. Vi erbjuder därför en konferenslokal som förser dig med rätt förutsättningar. Ta tillfället i akt och anordna en konferens som inkluderar en grupp människor som får tillfälle att utväxla idéer, kunskap, information och planera inför kommande år. Perfekt för dig med medarbetare i Växjö med omnejd!  

Hovmantorp & Växjö - boka redan idag! 

Vi hjälper dig att lyckas med din konferens! När du behöver en lokal i Hovmantorp i närheten av Växjö har du hittat rätt! Vi tror att våra konferenslokaler kommer inspirera och se till att skapa en god mötesmiljö. Med rätt sällskapsytor, modern teknik och vacker omgivning inkluderar vi det du söker. Kontakta oss om ni behöver något speciellt under tillfället! Vi ser fram emot att hjälpa er med konferenslokal!